به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر متکان در سیزدهمین جلسه اتاق فکر، برنامه ریزی و سیاست های راهبردی وزارت علوم به میزبانی دانشگاه لرستان ضمن تشریح ابعاد مختلف موفقیتهای این دانشگاه گفت: دانشگاه لرستان روی ریل رشد و تعالی قرار گرفته و پیشرفت این دانشگاه در طول 2 سال گذشته بسیار چشمگیر و اثربخش بوده است و امیدواریم با حمایت ویژه از مجموعه دانشگاه لرستان شرایط رو به رشد این نهاد علمی را بیشتر از گذشته فراهم کنیم.
وی افزود: فضای فیزیکی، تعداد اعضای هیئت علمی، تعداد رشته ها به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی، بودجه پژوهشی و همه شاخصهای کمی و کیفی در این دانشگاه رشد خوبی داشته اند و همین مسئله موجب می شود که جایگاه این دانشگاه نیز به دنبال توسعه صورت گرفته ارتقا یابد.
متکان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش ایجاد رشته های دکترا در این دانشگاه گفت: اینکه دانشگاه لرستان در طول تمام عمر آموزشی خود 2 رشته دکتری داشته، اما در طول دوسال گذشته 34 رشته دکتری آن هم برپایه طرح آمایش سرزمین به این دانشگاه اختصاص یافته، نشان از توجه ویژه دولت به این دانشگاه است.
وی به لزوم ایجاد زیرساختهای مورد نیاز برای راه اندازی رشته های جدید اشاره کرد و گفت: برای راه اندازی رشته های جدید به زیرساختهای مختلف نرم افزاری و سخت افزاری نیاز است که البته در دو سال گذشته زیرساختهای خوبی در این دانشگاه ایجاد شده است.
متکان درخصوص راه اندازی پردیس بین الملل در این دانشگاه نیز گفت: تلاش داریم تا با راه اندازی این پردیسها دانشجویان خارج از کشور را به داخل کشور باز گردانده و خروج دانشجویان به خارج از کشور را به حداقل برسانیم.
معاون وزیر علوم با اشاره به برگزاری اتاق فکر وزارت علوم در دانشگاه لرستان گفت: اینگونه جلسات و هم فکری ها باعث می شود که سیاستهای مناسب را در ارتباط با شرایط فعلی کشور اتخاذ کنیم.
متکان به رشد بودجه این وزارتخانه در سالهای اخیر اشاره کرد و تصریح کرد: در سال 84 میزان بودجه 490 میلیارد تومان بود و در سال 88 این میزان به 1450 میلیارد تومان رسیده است.
وی در پایان سخنان خود با بیان اینکه طی 2 سال گذشته 100درصد رشد بودجه داشته ایم افزود: سال گذشته بودجه عمرانی ما 500میلیارد تومان بوده و امسال این میزان به بیش از 1000میلیارد تومان افزایش یافته است.
زمانیان رئیس دانشگاه لرستان نیز با اشاره به ارتقای سطح علمی و آموزشی این دانشگاه گفت: خوشبختانه در طول 2 سال اخیر این دانشگاه رشد مطلوبی در تمام زمینه ها داشته است که امیدواریم با تداوم تلاش ها شاهد تعالی هرچه بیشتر این مجموعه آموزش عالی در سطح کشور باشیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 141 رشته دانشگاهی در این دانشگاه تدریس می شود افزود: از این تعداد رشته دانشگاهی 87 رشته در طول سالهای 89 و 90 به این دانشگاه اضافه شده و 36 رشته آن در مقطع دکتری است.
زمانیان افزایش تعداد اعضای هیئت علمی، فضای دانشگاهی، اعتبارات پژوهشی، بودجه و افزایش تعداد دانشجو و در مواردی چندین برابر دوره های قبل را از توفیقات این دانشگاه دانست.
نظر شما